Om Jimmy Svärdhagen – en trollkarl i Stockholm

Jimmy Svärdhagen gör ca 100 shower per år som trollkarl i Stockholm och övriga Sverige. Han har även gjort shower i Tyskland, Holland, Finland, Schweiz och USA. Gemensamt för alla hans shower är att han med värme och glimten i ögat levererar en skön mix av både humor och magi. Jimmy Svärdhagen är en av få magiker som jobbar på heltid med magi och illusioner i Sverige.
Jimmy Svärdhagen är målinriktad med ett stort inre driv som bl.a. har lett till en 1:a plats 2008 och 2012 i svenska mästerskapen i trolleri. Han tog sig också till semifinal 2009 i TV4-programmet Talang. Han har också gjort flera framträdanden i SVT, TV4 och TV3. För att utveckla sin skicklighet som magiker, tillbringade Jimmy Svärdhagen tre månader i Las Vegas 2003.
Söker du en professionell trollkarl i Stockholm till allt från mingel i ett mindre sällskap till ett större företagsevent, är du välkommen att kontakta Jimmy Svärdhagen!

Söker du en professionell trollkarl i Stockholm?

Då är du välkommen att kontakta Jimmy Svärdhagen på telefon: 070-9792007, e-post: jimmysv@rdhagen.se eller via kontaktformuläret!